€300 euro korting bij een 3-jarig contract bij Vandebron

Vandebron is een flexibele energieleverancier en biedt daarom een hoge korting aan op de energierekening. Iedereen die een contract bij deze energie-aanbieder afsluit, komt in aanmerking voor deze korting. De prijzen verschillen per gekozen contractduur. Zo krijgt men bij een éénjarig contract 200 euro korting en bij een driejarig contract 300 euro korting. De groene energie die door Vandebron geleverd wordt, is écht groen en bovendien afkomstig van lokale bronnen. Consumenten kunnen profiteren van een aantal zeer aantrekkelijke kortingen door middel van cashbackacties.
€300 euro korting bij een 3-jarig contract bij Vandebron
€300 korting bij 3 jaar
€300 korting bij 3 jaar
 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • 5 ster
 • 9.5
 • klappende handen voor goede energie Geen gedoe bij de overstap
 • energie dat geld oplevert en bespaart Maximale korting van €300
 • kwalitatief hoogwaardige energie Slim & gratis auto opladen

Cashbackacties bij Vandebron

Er zijn momenteel verschillende acties bij Vandebron. De cashbackactie van 200 euro is geldig voor alle nieuwe klanten die een eenjarig contract kiezen met daarbij elektriciteit en gas. Mensen die een driejarig contract voor elektriciteit en gas afsluiten, krijgen maar liefst 300 euro korting op het contract. Wie dan weer kiest voor een éénjarig contract met enkel elektriciteit ontvangt 100 euro cashback. Een driejarig contract met enkel elektriciteit levert dan weer 150 euro korting op. Deze bedragen zijn inclusief btw.

Vandebron onderscheidt zich van andere energieleveranciers doordat er een behoorlijke keuzevrijheid voor consumenten is. Men mag zelf kiezen van welke energiebron men energie ontvangt. De verschillende keuzes zijn: windenergie, zonne-energie en bio-energie. Alle energie is volledig opgewekt in Nederland. Vandebron heeft een duurzaam verdienmodel, er wordt geen winst op energie gemaakt.

Actievoorwaarden

Deze actie kent een aantal voorwaarden. Zo is de korting alleen geldig voor nieuwe klanten van Vandebron. De huishoudens mogen niet meer dan 10.000 kilowattuur elektriciteit en 10.000 m³ gas verbruiken. De actie is nog geldig tot 31 december.

 

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van Vandebron

Is de korting afhankelijk van de contractduur?

Ja. Bij een variabel contract ontvang je namelijk geen korting en bij een contract met een duur van één jaar ontvang je een korting van 150 euro. De hoogst mogelijke korting bekom je door te kiezen voor de formule ‘3 jaar prijszeker’. Dan ben je drie jaar verzekerd van een vaste energieprijs en ontvang je een korting van 300 euro.

Wat als ik enkel elektriciteit of gas afneem?

Dan heb je recht op de helft van de aangeboden korting. Het gaat dan om een korting van 75 euro (contract van 1 jaar) of van 150 euro (contract van 3 jaar).

Wanneer krijg ik de korting?

De korting wordt over de verschillende energienota’s verdeeld. Bij een korting van 300 euro krijg je dus drie keer 100 euro korting.

Kan ik deze korting combineren met andere acties van Vandebron?

Nee, cumul met andere acties van Vandebron of met partners van Vandebron is niet mogelijk.

Geldt deze actie ook voor bestaande klanten van Vandebron?

Nee, deze actie is er enkel voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen wel rekenen op een speciaal verlengaanbod wanneer ze telefonisch contact opnemen met de klantendienst. Ook ex-klanten die de afgelopen twaalf maanden klant zijn geweest, kunnen geen beroep doen op deze actie maar wel op het verlengaanbod.