Minimaal €150 cashback bij eenjarig aanbod van Oxxio

Oxxio pronkt nu met een nieuwe aanbieding voor nieuwe klanten die tenminste één jaar stroom en gas bij de energie-aanbieder afnemen. Op die manier krijgen klanten 100 procent groene stroom tegen een superscherp tarief. Het overstappen naar Oxxio is zo geregeld via de online vergelijker, vervolgens krijgt de klant ook toegang tot de Oxxio-app.
Minimaal €150 cashback bij eenjarig aanbod van Oxxio
€150 cashback bij 1 jaar
€150 cashback bij 1 jaar
 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • 5 ster
 • 9.5
 • winnaar omtrent energie Beste webcare
 • klappende handen voor goede energie Beste overstapservice
 • energie dat geld oplevert en bespaart Elke maand korting

Minstens €150 cashback bij Oxxio

Het voordeel van deze actie is dat consumenten tenminste 150 jaar cashback krijgen bij het afsluiten van een éénjarig contract bij Oxxio. Met cashback wordt bedoeld dat consumenten aan het einde van het jaar, wanneer ze hun contract hebben uitgediend, 150 euro terugkrijgen.

Deze aanbieding is ideaal voor iedereen die niet lang aan een energiecontract wil zijn gebonden, maar wel 100% groene stroom geleverd wil krijgen. Bovendien is er door het vaste tarief één jaar lang geen stijging in het leveringstarief. De klant weet dus elke maand waar hij aan toe is.0

Overstappen naar Oxxio

Lees voor het meedoen aan deze actie de actievoorwaarden op de website van Oxxio. Daarin staat dat het actietarief alleen geldt als men stroom en gas afneemt voor een periode van één jaar. De actie is alleen bedoeld voor consumenten die nu nog geen klant zijn van deze energie-aanbieder. Bovendien is het per leveringsadres in Nederland slechts eenmaal mogelijk om gebruik te maken van deze actie. Overstappen is heel simpel, want Oxxio zegt het contract met de huidige energie-aanbieder op en regelt de overstap.

Op die manier hoeft men zelf niets meer te doen. Let wel op voor de eindtermijn van het huidige contract, want Oxxio vergoedt de eventuele overstapboete niet. Wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 31 december 2021.

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van Oxxio

verantwoorde energie aanbieding Gaat het bij deze actie om groene stroom?

Ja, deze actie heeft betrekking op Nederlandse windstroom en CO2-gecompenseerd gas.

overstappen en switchen van energie Hoe verloopt het overstappen naar Oxxio?

Je meldt jezelf online aan en ontvangt een bevestigingsmail. In de app kan je vervolgens de status van de aanmelding live volgen. Per mail zal je ook je contract terugvinden. Oxxio zal het huidige energiecontract opzeggen en een dag voor de start van de levering vragen naar de meterstanden. Als je een slimme meter hebt, hoef je hiervoor zelf niks te regelen. Ten slotte start Oxxio op de overeengekomen ingangsdatum met het leveren van energie en dit zonder dat je ooit zonder energie komt te zitten.

vinkje voor goede energie Kan ik na het intekenen tussentijds mijn contract verlengen?

Dit kan, maar pas vanaf de laatste drie maanden van het contract en ten laatste drie weken voor de einddatum. Via de website van Oxxio kan je ontdekken of er een ander interessante aanbieding voor je is.

energie dat geld oplevert en bespaart Vraagt Oxxio bij deze aanbieding een waarborg?

Oxxio kan altijd om een waarborg vragen wanneer een kredietwaardigheidscontrole een negatieve uitslag oplevert. De waarborgsom bedraagt 400 euro per klant, ongeacht of je stroom en/of gas afneemt.

overzicht van energie details Wat als er een fout staat in het contract?

Tijdens de bedenktijd kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Materiële fouten in het contract past de klantendienst graag voor je aan.