€90 PSV-tegoed voor PSV supporters van EnergieDirect.nl

Energiedirect.nl is de trotse rugsponsor van voetbalclub PSV. Hierdoor genieten klanten automatisch van talloze voordelen, zoals korting in de PSV FANstore. Daarnaast loopt er nu een energieactie waarbij nieuwe en bestaande klanten gratis PSV-tegoed krijgen.
€90 PSV-tegoed voor PSV supporters van EnergieDirect.nl
€90 PSV tegoed voor supporters
€90 PSV tegoed voor supporters
 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.9
 • kwalitatief hoogwaardige energie Slechts 1 jaar contract
 • rondje voor groene energie Groene energie
 • liefdevolle energie aanbieding en leverancier PSV-fantegoed

Met de formule PSV Energie genieten PSV-fans niet alleen van scherpe energietarieven, maar ook van talloze extra voordelen zoals korting in de PSV FANstore, extra fantegoed en maken ze kans op unieke PSV-belevenissen. Daarbovenop komt dat de energie standaard 100% groen is.

Laurens Arends

Voor PSV-fans is dit natuurlijk een leuke deal, maar eigenlijk zijn er cashbackacties die gewoon voordeliger zijn en waarbij de kortingen toch enkele tientjes hoger zijn. Zij kunnen dan beter de hogere cashback claimen. Voor wie jaarlijks zo’n driehonderd euro of meer in de PSV FANstore besteedt, kan het door de korting van 10% wel een voordeligere formule zijn.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • lege ster
 • lege ster
 • 6

1 jaar energie met PSV-fantegoed

Via de formule PSV Energie krijgen klanten van Energiedirect.nl zowel op stroom als gas uitstekende voorwaarden. Het gaat hier om een contract van één jaar. Daarbovenop genieten ze van allerhande PSV-voordelen. Energiedirect.nl doet hier niet moeilijk over: de actie geldt zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten.

PSV

Voordelen

 • 10% korting in de PSV FANstore
 • € 90 PSV-fantegoed
 • Toegang tot exclusieve PSV-extra's

Nadelen

 • Er zijn acties met meer dan €90 korting
 • Geen duidelijkheid over welke PSV-extra's er zijn
 • Niet geschikt voor Ajax-fans

€ 90 PSV-fantegoed bij Energiedirect.nl

In de eerst plaats krijgen klanten €90 PSV-tegoed. De cadeaukaart wordt ongeveer vier weken nadat ze klant zijn geworden bezorgd. Op de cadeaukaart staat het PSV-fantegoed. Deze cadeaukaart is twee jaar geldig. De cadeaukaart kan worden gebruikt voor aankopen in de online PSV FANstore en voor aankopen in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Ook kan het tegoed worden gebruikt om wedstrijdkaarten te kopen. De cadeaubon hoeft niet meteen volledig op te worden gebruikt.

10% korting in de PSV FANstore

Daarnaast ontvangen klanten ook nog eens 10% korting in de PSV FANstore, ongeacht het aankoopbedrag. Hiervoor krijgen ze een kortingspas van PSV. Bij een aankoop dienen ze steeds de kortingspas voor te leggen. Ook online kan de kortingspas worden gebruikt.

Extraatjes voor de grootste PSV-fans

Ten slotte zijn er nog allerlei beloofde PSV-extra’s. In de praktijk gaat het veelal om uitnodigingen voor leuke extra’s. Deze worden via Facebook gecommuniceerd dus het is belangrijk om de Facebookpagina van Energiedirect.nl te volgen. Jaarlijks organiseert Energiedirect.nl bijvoorbeeld de PSV Kersttrui en is er de gezellig Pubquiz met oud-spelers. Ten slotte zijn er ook vaak acties en wedstrijden, waarbij bijvoorbeeld een spelerstruitje te winnen is.

Trotse sponsor van PSV

Energiedirect.nl is de rugsponsor van PSV. Energiedirect.nl vindt dan ook dat ze uit net hetzelfde hout zijn gesneden. Zo is PSV lekker direct. Energiedirect.nl ook. Maar natuurlijk doet Energiedirect.nl het ook gewoon om naamsbekendheid te verkrijgen. Hierdoor trekken ze meer klanten aan en kunnen ze de prijzen laag houden. Door PSV te sponsoren, worden de energietarieven dus helemaal niet hoger.

>Veelgestelde vragen over het gratis PSV-tegoed van Energiedirect.nl

temperatuur en energieWaarom geldt deze korting enkel voor PSV en niet voor andere voetbalclubs?

Omdat Energiedirect.nl de trotse sponsor is van PSV en met deze club een samenwerkingsakkoord heeft gesloten. Hierdoor genieten PSV-fans van talloze voordelen. Als fan van bijvoorbeeld Ajax, Fortuna Sittard of RKC Waalwijk kan je natuurlijk altijd nog kiezen voor een cashbackactie.

klappende handen voor goede energie Welke extra voordelen geniet ik als fan van PSV?

Naast het gratis PSV-fantegoed krijg je ook 10% korting in de fanstore van PSV. Hierdoor koop je nog voordeliger het truitje van je favoriete speler of een voetbal voor de kleinkinderen. Daarnaast word je uitgenodigd voor diverse evenementen en winacties. Jaarlijks organiseert PSV bijvoorbeeld een gezellige quiz met spelers en fans van PSV.

overstappen en switchen van energie Kunnen bestaande klanten ook kiezen voor PSV Energie?

Ja, wanneer het contract verlengbaar is, is het ook voor hen mogelijk om over te stappen naar PSV Energie.

agenda emoji Wanneer zal ik mijn tegoed voor de FANstore ontvangen?

Je ontvangt de cadeaukaart met het tegoed ongeveer twee weken na afloop van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

zonnebril opzetten want deze energie is zonnig Kan ik het tegoed ook besteden aan wedstrijdkaarten van PSV?

Ja, dat kan. Het tegoed kan je uitgeven aan wedstrijdkaarten, in de Fanstore of via de webshop van PSV. Je hoeft ook niet alles direct te besteden.